aabnedore.dk

11. Pia von Scholten

Billedkunstner

Hellerupvej 65
2900 Hellerup

Mobil 6131 2210
piascholten@gmail.com
www.piascholten.dk

Jeg er meget ude i naturen og bader året rundt, så jeg er meget inspireret af de stemninger naturen og  himlen giver mig. Jeg har altid været fascineret af farverne og deres kontraster i naturen. 

Jeg arbejder med akryl på lærred og på papir, og jeg arbejder med motiverne landskab, himmel og hav. Jeg elsker den udfordring, det er at eksperimentere og lade mig styre af farverne sammensætninger, så farverne spiller sammen på lærredet. I mine billeder prøver jeg at gøre motiverne mere udtryksfulde ved at fange naturens nuancer og stemninger med et mere ekspressivt og abtrakt udtryk. 

Jeg er udover “Åbne Døre, Gentofte” medlem af kunstnersammenslutningerne “Akio” i Odsherred og “Aktiv kunst” i Hørsholm. Jeg har deltaget i Den Censurerede Udstilling i Hvidovre og udstillet i flere forskellige kunstforeninger bl.a. Codan og Styrelsen for Dataforsyning.

Uddrag af anmeldelse af Peter Madsen i Villabyerne:

 “Maleren Pia von Scholten har med vandet som hovedtema fået nogle ret så vellykkede landskabsbilleder   på lærrederne. Stærkest står de mørke, karakterfulde af slagsen, hvor de lysere farvefelter kontrasterer ret så flot med de urovækkende mørke afsnit, så der kommer drama ud af det. Der er virkeligt gang i den i de forskellige vejrarter, der her fortælles om. 

Pia von Scholten
Pia von Scholten
Pia von Scholten
Pia von Scholten
Pia von Scholten
Pia von Scholten
Pia von Scholten