Charlotte Tønder

  

2. Charlotte Tønder. Billedkunstner og bronze skulptør.

Fæstevej 3
2820 Gentofte

M 2224 1199
galleri@charlottetoender.dk
www.charlottetoender.dk

Det konstante i mit liv er kunsten! De sidste 25 år har min passion og omdrejningspunkt været kunsten. Jeg bliver inspireret af alt hvad jeg møder og oplever på min vej. Derfor er mine billeder ofte også meget forskellige, for mit sindelag er helt afgørende for hvordan det endelige motiv bliver.

I 2019 begyndte jeg at lave bronze skulpturer af rigtige grøntsager med mange skønne finurlige udtryk efter metoden Cire Perdue. Jeg laver både skulpturer af avokado, romanesco, rød peber, aubergine og mange grøntsager. Fælles for alle, de er 100 % unika. Skulpturerne har været meget efterspurgte i kunstforeninger rundt i Danmark og hos private. Jeg elsker balancen i at udfolde min kreativitet på lærreder samt arbejde med det mere maskuline i bronzen.

Jeg har taget kurser både i San Francisco hvor jeg tidligere har boet i flere år samt kurser i København. Mit kunsteriske oase de sidste 7 år, er mit galleri i Rørholmsgade hvor jeg både fungerer som kunstner og gallerist for flere skulptører og periodevise andre kunstnere.

ch-3-web

ch-1-web

ch4-web

ch-5-web

ch-2-web