Helle Witte Christiansen

6. Helle Witte Christiansen.  Billedkunstner Cand. Phil. Art

Kildegårdsvej 12 B 1.th.
2900 Hellerup

M 2921 4699
www.helle.it
dk.linkedin.com/in/hellechristiansen/

 

Helle Witte Christiansen har lært at male på den traditionelle måde på Akademiet for de skønne kunster i Firenze af store mestre fra samtidskunsten. Samspillet mellem Helles Frankenstein-agtige sammensætning af billedverdener, den pæne lækre udførelse og den klare resonans til de traditionelle maleteknikker, gør Helle Christiansens billeder indbydende og underfundige at se på.

Gå ind på hjemmesiden www.helle.it og download dit gratis kunstværk med det samme.

Når Helle Witte Christiansen arbejder med et værk, er det den oniriske verden der interessere. Besjælede dyr, mennesker og symboler fra mytologien, det latente dybereliggende indhold af drømmen, der ved første øjekast ser enkel ud, får en fabulerende og måske uvirkelig iscenesættelse i en verden der ikke udelukkende er god, rar og smuk. Figurerne er anbragt i en situation af underlighed, der ligger noget muggent og lurer bag den gyldne kaffekande, hvor en støvet haute couture skosnude spejler sig. Hun anvender ofte fåret som kontrapunktet i sammensætningen af motivet, som et stærkt symbolsk ikon og metafor for mere generelle samfundsspørgsmål. Vi behøver måske ikke gå den samme vej i flok?

Hun er medlem af Billedkunstnernes Forbund (BKF) og Kvindelige Kunstneres Samfund (KKS) og  International Association  of Art (IAA)

Se mine værker, hør om mine malekurser i teknik, komposition, farvelære og kreative processer, kunstrejser, illustrationer og udsmykningsarbejde på min hjemmeside www.helle.it og følg mig på Facebook: https://www.facebook.com/gyldnekaffekander?ref=hl

og på Pinterest: http://pinterest.com/superhelle/

he-web hel-web

 

 

helle-4-web

helle-3

helle-1-web

helle-2-web

helle-ar-web