Hanne Galschiøt

12. Hanne Galschiøt. Billedkunstner.

Sofievej 29
2900 Hellerup

M 5093 2060
mail@hannegalschioet.dk
www.hannegalschioet.dk

Billedkunstneren Hanne Galschiøt er uddannet på Danmarks Designeskole som tekstildesigner og debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1969.

Medlem af Billedkunstnernes Forbund (BKF) og Kvindelige Kunstneres Sammenslutning (KKS) samt gruppen Dyreliv www. dyreliv-kunst.dkog K2-Københavnske Kunstnere

Hanne Galschiøt står for en virkelighedsnær, naturalistisk kunst. Hendes værker består, udover akrylmalerierne også af de syede gouacher, en mixed media teknik, hvor hun tegner, maler og syr på papiret. I disse billeder, der afslører hendes fortid som tekstilkunstner, opnås bogstaveligt talt en reliefagtig virkning, som giver dem en både stoflig og objektagtig dimension. De mange lag i disse billeder har i hvert fald noget næsten fysisk over sig, der ikke kun virker på synssansen, men også giver så store taktile fornemmelser, at man får lyst til at røre ved dem.

Hun har siden sin afgang fra Danmarks Designskole, arbejdet med mønsterdesign til især boligtekstiler for danske og udenlandske firmaer samt unika tekstile værker, men er siden start halvfemserne mere og mere gået over til maleriet, som hun nu udelukkende arbejder med.
Se CV på min webside.

Serval og Perlehøns. Komposition 50 x 50 cm

Momento Mori
Hunløve på Jagt
100×80 cm

Tigerkomposition
100×80 cm

 

Ung Zebra med Geparder
80×65 cm

migration-web

Migration. Akryl på lærred 100×120

_______________________________________________________________________________________

Blomster er smukke, blomster er dragende, man føler sig godt tilpas med blomster.
Blomster er også en smule banale, De er næsten for smukke til at blive taget alvorlige. Blomster er vigtige, for insekterne og for de frugter der kommer efter. De er også vigtige for mig, jeg kan slet ikke undvære dem,  Farverigt og sødt.

 


Valmuekomposition 40×60
Pæoner fra Haven 55×65


Røde Valmuer 25×30